Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol... en wie is volgens jou degene die een GRATIS opstekertje verdient?


Herfst... in één keer!

Zo liep ik gistermiddag nog in mijn zomerkleding rond en een paar uurtje later ging het ineens erg hard waaien en regenen en moest de winterjas weer aan! Tijd om sieraden te gaan maken in 'wat gematigder' herfstkleuren'.

Je ziet ze alweer en steeds vaker op het internet opduiken, de beschermengeltjesLeuke kleine 'geluksbrengertjes' die wat steun en liefde komen brengen voor mensen die het zo moeilijk hebben in deze nare tijden en waarmee je ze een hart onder de riem kunt steken!

Het model hieronder bestaat uit aubergine kleurige, facet geslepen glasdruppel bicones, met een dieppaarse tint! Ik heb er dit keer een paar oor haakjes aan bevestigd en zo kun je ze als oorbellen dragen.

Te schattig toch? 

Ze worden erg gewaardeerd door mensen die deze opstekertjes krijgen en je kunt er niet genoeg van rondstrooien!

En kun of weet jij nou iemand die dankzij de torenhoge energie tarieven met de handen in het haar zit hoe er nu weer boodschappen gehaald moeten worden? Mail het me door en ik stuur diegene die volgens mij 't hardst een opkikkertje kan gebruiken een GRATIS beschermengeltje. (Uiteraard met de naam wie vond dat hij of zij zo'n opstekertje kan gebruiken)!

~*~

Dan zijn er de afgelopen week ook weer wat ringen bijgemaakt.

Hieronder de wat grovere exemplaren waarbij een wat grotere kraal is gebruikt. De wat donkerder kleur blauw zie je vooral bij de sieraden van Delfts blauw, die op dit moment zo hot zijn.

 

Dan ook nog even ringen die aan de fijne kant zijn en alle ringen in deze nieuwsbrief hebben één ding gemeen, ze zijn gemaakt van copper wire!

Fijn materiaal wat je wel wat voorzichtiger moet behandelen als andere ringen, maar de prijs is er dan ook naar. En als je niet de hele dag met je ring om je vinger gaat lopen soppen of met zware boodschappentassen gaat rondlopen, kun je een hele poos plezier van je ring hebben. 

 

~*~

De kettingen worden de komende weken ook weer bijgemaakt, maar dan in herfst/winterkleuren en de eerste is een kort model geworden, waarbij grote Lampwork kralen gebruikt zijn! Erg mooie kralen voor wie van apart en een beetje romantiek houd!

 

Dan kun je Hobbekol ook op Linkedin vinden!

Omdat je op dit platvorm nou niet zo creatief je ei kwijt kunt, plaats ik af en toe 'een bijdrage', zoals dat daar heet en dit keer ging dat over de trouwmaand oktober en hieronder het bericht....

~*~

De maand van de bruidjes komt er weer aan en dat is oktober.

'Op Urk' is het DÉ trouwmaand bij uitstek, omdat vroeger 'de vissermannen' dan een week aan wal kwamen en er getrouwd kon worden. (Zo heb je op een leuke manier weer een beetje geschiedenis bijgeleerd).   Daarom ben ik al een poosje bezig om wat meer bruidssieraden te ontwerpen en te maken. Het is nog best moeilijk om zoals ik die uitbundige hippiesieraden maakt, me in te moeten houden om geen kleuren te gebruiken als alleen maar wit en pastel tinten. Maarrr... eenmaal op gang komt de inspiratie vanzelf en zie hieronder het resultaat. Eenvoudig, maar leuk om dit weer eens een keertje te doen. Verder had je vroeger een professionele fotograaf en mensen nodig nodig die een poster voor je konden ontwerpen, maar tegenwoordig kun je dat gelukkig zelf dankzij de vele mogelijkheden van platforms, zoals de 'trouwlustige dame' hieronder, die van Instagram af komt. Een beetje plakken en knippen en klaar! Dusss... bruidjes, kom maar op! Haha.

~*~

En mocht je nu iets gezien hebben dat je graag wilt kopen, maar het eigenlijk een beetje boven je budget vindt? Dan is er deze week weer een kortingscode om de prijs wat te laten zakken. Dit keer is het de code herfst en deze is goed voor 10% korting op alle sieraden. (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde sieraden). De korting geldt vanaf nu t/m maandagavond 19 september.

Niet vergeten in te vullen, want het zou zonde zijn als je de korting misloopt!

Fijn (herfstig)weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol

 

 

  

Reacties

Populaire posts