Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met uitslag kwartaal verloting en nieuwe herfstsieraden...


Zo langzamerhand komen er steeds meer sieraden in de webshop die in herfstkleuren gemaakt zijn! De inspiratie is niet moeilijk te vinden als je het groen van de bomen en struiken ziet veranderen in oranje, bruin, groen en dieprode tinten. Maar om nou meteen met donkere kleuren te beginnen, is een beetje erg voorbarig en er zijn deze week dan ook kleuren gekozen die een overgang naar de donkere tinten wat minder 'winters' maken.

Als eerste de op dit moment zo populaire tube armband die op elastiek geregen is.

Deze is in zachtgroen met goudtinten gemaakt en kijk eens naar de bedel...wat een plaatje, he? Toen ik deze tegenkwam werd ik er spontaan verliefd op en ik heb er enkele in verschillende kleurschakeringen ingekocht.

Op onderstaande foto zie je de andere modellen die er deze week zijn gemaakt.

~*~

Dan weer even iets anders, namelijk de kettingen.

Hier een zwart met grijze ketting die je naadloos de herfst door tilt om zo de winterperiode in te gaan. Het is een ketting van voornamelijk houten kralen met her en der glaskralen en acryl kralen er tussendoor verwerkt. De gouden accenten geven deze ketting tevens een beetje een chique karakter!

~*~

Dan nog meer kettingen maar dit keer van natuursteen kralen.

Een groen en rood model die dankzij de herfstkleuren prima bij deze tijd van het jaar passen!

En wat dacht je van onderstaande modellen?

De basis van deze kettingen zijn verschillende kleuren rocailles. Per ketting zijn er drie verschillende kleuren rocailles gebruikt en dat maakt het een beetje rustiger, als wanneer je ze zomaar door elkaar aanrijgt.

~*

Als laatste sieraad een paar oorbellen.

De koperkleur met brons tint en dus de herfstkleuren spatten er vanaf! De bloemen in deze connector zijn allemaal warme najaarstinten en daar heb ik met koperkleurig koperdraad, blaadjes van glas aan bevestigd en het afgewerkt met acryl anemoon bloemkralen.

~*~

En dan zijn er ook weer nieuwe goodies binnen gekomen! Het ene bedrijf geeft een visitekaartje (zoals ik) met een klein hebbedingetje er aan, terwijl het andere bedrijf vreselijk uitpakt! Dit laatste geldt zeker voor www.gelukspoppetjes.eu wat één van de bedrijven is waar wij al behoorlijk lang goodies mee uitwisselen. Kijk maar eens op Jans haar site, het ene gelukspoppetje nog mooier en leuker als de andere (en ze heeft nog meer)!

~*~

En dan rest mij nog de uitslag van de derde kwartaal verloting! En deze keer zijn het oorringetjes met glaspareltjes en die zijn gewonnen door Tanya (Panterka)!

Tanya, gefeliciteerd en neem je even contact op voor je adres gegevens? Dan komen de oorbelletjes snel naar je toe!

En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week.

Mocht je nu iets uit de webshop willen kopen, dan kan dat met de kortingscode herfst. Deze is geldig t/m maandagavond 3 oktober en is goed voor 10% korting op al je aankopen van de sieraden! (En zie je iets anders in de webshop als sieraden wat je met korting wilt kopen? Mail dan naar info@atelierhobbekol.nl en ik kijk of we hier iets mee kunnen)!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.   


Reacties

Populaire posts