Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met paasnieuws 🐰


Deze week weer een nieuwe trend en dat zijn de schoenkettingen!

Vrolijke kettinkjes die je om iedere schoen kunt hangen en wat ook leuk is om te vermelden... ze zitten met twee bajonet slotjes vast aan je veters of waar je ze ook maar aan vast wilt klikken en kunt ze zodoende met iedere schoen verwisselen. Da's leuk voor nu met de 'wat winterse' schoenen, maar ook voor straks als je je zomer sandalen uit de kast kunt halen!

Je kunt een schoenketting om één schoen doen, of aan allebei je schoenen. Maar nog leuker is het om meerdere schoenkettingen aan je schoen(en) te hangen!

En uiteraard zijn het allemaal handgemaakte schoenkettinkjes, die je in de webshop tegenkomt!

En hieronder zie je dezelfde schoenkettinkjes nog eens, maar dan in z'n geheel en ze zijn kant en klaar te koop, of in iedere gewenste kleur en lengte te bestellen!

En dan even een mededeling van huishoudelijke aard...

Maandagavond tweede paasdag, is er vanaf 22.00 uur onderhoud op het platvorm. Dit houdt in dat er ongeveer 2 uurtjes geen mails in de webshop binnenkomen. Ze komen alleen wat later aan en als je dus een dringende vraag hebt kun je daar rekening mee houden.

~*~

En uiteraard is er met de paasdagen weer een kortingscode op alle artikelen in de webshop en dat is deze week Paas10. Let erop dat je de hoofdletter invult, anders pakt het systeem de code niet!

Deze kortingscode is geldig vanaf nu tot en met maandagavond 24.00 uur 10 april (tweede paasdag) en uiteraard zijn afgeprijsde artikelen hiervan uitgesloten evenals: reparaties, workshops en mozaïek! 

En dan wens ik iedereen heel fijne paasdagen toe en laten we hopen dat het weer een beetje meewerkt, want tweede paasdag geven ze niet al te best aan. Mocht het toch gaan regenen en kun je niet naar buiten toe, dan kun je heerlijk met de kortingscode rondneuzen in de webshop!

Veel paasplezier!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  



Reacties

Populaire posts