Herfst nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met kortingscode

De herfst doet nu echt zijn best om door te breken en alhoewel er nog zachte temperaturen zijn, begin je nu toch echt wel tekenen te zien dat alles begint te kleuren en het op sommige momenten zelfs al herfstachtig aan begint te voelen. En wat past er nu beter bij de herfst als warme kleuren en dus najaars sieraden, waarvan sommigen in deze nieuwsbrief al geruime tijd in de webshop staan en sommige nieuw zijn.

Dit keer slechts één nieuw handgemaakt sieraad. Omdat er de afgelopen dagen niet veel zon te zien was en er dus geen mooie foto's gemaakt konden worden, geef ik even een kijkje bij sommige items die echt bij deze tijd van het jaar passen!

Als eerste en uiteraard nieuwste, een ketting in echte herfsttinten.

Alle kleuren van de regenboog zijn hierbij aanwezig, maar het zijn nou 'de net iets minder uitbundige' tinten die bij de herfst passen!

Als tweede hieronder een aubergine, grijs en roomwit gekettelde armband.

Diep paarse kleuren worden hierbij afgewisseld met grijstinten en de materialen zijn o.a. facet geslepen glaskralen en rondellen, glaspareltjes met een coating en glas rocailles. Let ook eens op de kapittel sluiting die het geheel helemaal af maakt. Echt een armband voor de aankomende feestdagen of als je 'op chique' gaat!

Dan een echte herfstkleur die je binnenkort uitbundig in de natuur gaat zien. Het mosgroen wordt afgewisseld met warme aardetinten. De half edelsteen kralen van Unakiet, geven een warme en natuurlijke tint aan onderstaande armband

~*~

Dan zijn er uiteraard ook kettingen in herfstkleur te vinden en wat dacht je van onderstaande ketting van manmade kralen? Met deze ketting om je hals ga je wat vrolijker de herfst door.

De ketting is afgewerkt met een Tsjechische bloemkraal in zachtblauw en is uiteraard van glas welke weer in de kralen terug komt. 

En dan een groene bloemenketting!

Groen heb je natuurlijk ook in verschillende kleurschakeringen en de eerste ketting is ook nog eens van grote houten handbeschilderde kralen in 'levend groen' en mooi voor dames met een wat vollere borst.

Om de ketting niet al te grof over te laten komen, heb ik tussen de grote kralen bewerkte facet geslepen glas rondellen, filigraan pijpjes en schelpkralen verwerkt, waardoor deze ketting direct weer wat fijner aandoet.

En mosgroen samen met blauw in onderstaande korte ketting met groene Indiase agaat en Picasso glaskralenis in mijn ogen een subtiele combinatie. Maar wat zijn ze leuk, deze Tsjechische glaskralen! Verder is deze ketting afgewerkt met half edelsteen kraaltjes

~*~

Uiteraard zijn er in de webshop plenty oorhangers te vinden die bij de herfst passen, maar onderstaande oorbellen van transparant facet geslepen glaskralen passen werkelijk bij iedere stijl, omdat vanwege het facet de kleuren van de achtergrond in de oorbellen terugkomen. 

~*~

En als laatste een wel heel herfstachtige dromenvanger of dreamcatcher!

Volgens mij behoeft deze geen uitleg meer, want kijk eens naar al dat bruin, warmrood en zachtgroene tinten die er in verwerkt zitten!

En dat was het alweer voor deze herfst nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol.

En wil je iets uit deze nieuwsbrief of de webshop aanschaffen, dan kun je nu met de kortingscode herfst t/m zondagavond 8 oktober alles met 10% korting kopen! (Uitgezonderd workshops, reparaties en sale en afgeprijsde artikelen). Niet vergeten in te vullen, want het zou zonde zijn als je de korting mis zou lopen.

Geniet nog even lekker van de nog heerlijke temperaturen en de harde wind! 

Fijn weekend! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 



 

Reacties

Populaire posts