๐ŸŽ‰Vierde jubileumweek van Sieraden Atelier Hobbekol, met kortingscode en meer....๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ

We zijn alweer bij de vierde week van de jubileummaand van Sieraden Atelier Hobbekol aanbeland en deze keer is er op veler verzoek weer de actie van de eerste week terug. Namelijk 14% korting op alle sieraden en dit keer ook de workshops, waarbij iedereen die meedoet 14% korting krijgt en dat tikt lekker aan op het totale bedrag! 

Om de korting te krijgen, kun je tijdens het bestellen van de artikelen of het reserveren van een workshop de kortingscode feest intikken en dan wordt de korting automatisch verrekend!

Heb je problemen met het invullen van de kortingscode of werkt er iets niet goed? Dan kun je mailen naar info@atelierhobbekol.nl of via contactpagina en ik ga dit voor je oplossen.

Wie wordt de winnaar van onderstaande ketting?

Volgende week is de laatste week van de jubileummaand van Atelier Hobbekol en ik heb het er vorige week al over gehad dat er niet alleen een kortingscode voor 14% korting is, maar er wordt onder de vaste nieuwsbrieflezers ook nog eens onderstaande Chambala ketting verloot!

Wil je ook meedingen naar de prijs, maar heb je je nog niet aangemeld voor de GRATIS nieuwsbrief? Doe dit dan snel, want dan doe je volgende week automatisch mee met de verloting van onderstaande Chambala ketting

De week erna zitten we alweer in Februari en laat ik je de laatst gemaakte en NIEUWE sieraden zien. Daar zitten onder andere meerdere lange gemixte kleuren kettingen bij, die in de webshop hardlopers zijn en dus nodig met nieuwe ontwerpen aangevuld moeten worden!

~*~ 

We hebben nu nog sneeuw, maar gaan het weekend uit met zachtere temperaturen en harde wind. Ik zou zeggen... geniet van 'de herfst'! 

Fijn weekend namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  



Reacties

Populaire posts