šŸ’„Nieuwsflits van Sieraden Atelier Hobbekol!šŸ’„


Deze week geen uitgebreide nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, maar een korte nieuwsflits omdat er een nieuwe en grotere tafel in het atelier is geplaatst en waar meteen maar de grote jaarlijkse opruiming waarin alles weer geordend wordt, aan vastgeplakt wordt.

Deze tafel brengt met zich mee dat er in plaats van zeven, nu maximaal acht personen een workshop hier in het atelier kunnen volgen! En nog een bijkomend voordeeltje... ik heb tijdens het maken van de (uiteraard) handgemaakte sieraden, meer ruimte om rommel te maken! Haha. Maar ondanks de drukte wil ik je hieronder toch even een paar nieuwe sieraden laten zien. Deze staan nog niet in de webshop, maar komen er binnenkort in!

Als eerste een zacht lila armband met een suede knoop sluiting en deze bestaat uit allemaal glaskralen en keramiek kralen.

De volgende is een korte ketting van grove obsidiaan splitkralen en 3D kralen of miracle beads.

En ja hoor, daar is er weer eentje.... een waterval ketting

Omdat er alweer twee verkocht zijn, heb ik dit keer een paars exemplaar gemaakt!

Veel werk, maar wat een voldoening! 

En dit weekend is het ook weer eens tijd voor een kortingscode en dat is deze keer februari, welke goed is voor maar liefst 15% korting!* Deze code is geldig vanaf nu t/m maandagavond 12 februari. Niet vergeten tijdens het bestellen in te vullen, want achteraf kan het niet meer verrekend worden!

En dan ga ik nu hard zwoegen om het atelier weer een beetje zomerklaar te krijgen!

Fijn weekend namens Gerda van Atelier Hobbekol.

Ken je mensen die handgemaakte sieraden of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld ze aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

Uitgezonderd afgeprijsde en sale artikelen, reparaties en workshops).



 

Reacties

Populaire posts