💐Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe lente sieraden!🌷🌼


De lente zit in de lucht!

En daarom vandaag alleen maar een nieuwsbrief met zonnige handgemaakte sieraden die je vrolijk maken en aan de lente doen denken. (Al doet het zonnetje dit nu ook voor je)!

Het eerste sieraad is een korte lila/groene ketting met grote zilverfoil glaskralen en deze kralen zijn een plaatje om tijdens de lente en zomer bij een fleurig zomerjurkje te dragen.

Dan zijn er ook weer wat nieuwe kleuren bij de lange kettingen bijgekomen.

Je kunt onderstaande lange handgemaakte kettingen in het menu gemixte kleuren kettingenblauwe kettingen en oranje kettingen terug vinden en de rest bij de chokers en de zilverkleur kettingen.

Zoals je misschien al hebt opgemerkt is er ook een nieuw logo.

Omdat we de zonnige maanden ingaan en je af en toe moet vernieuwen, heb ik voor de hoofdkleuren turquoise en oranje gekozen, omdat dit het beste aansluit bij de webshop en omdat ik het hele mooie kleuren vind, die bij mijn ontworpen sieraden passen en binnenkort kun je hem in de header bovenaan deze sieraden webshop verwerkt zien!

~*~

Bij de turquoise met bruine Bohemian ketting van copper wire hieronder, ben ik eigenlijk een beetje 'los gegaan' met het koperdraad! Hahaha... Het zit werkelijk overal in en aan verwerkt en zelfs het buna koord aan de achterzijde van deze ketting is hiermee bewerkt en kun je naar de vorm van je hals buigen! Da's toch ook weer een beetje apart!

Dan nog even een paar armbanden waar het voorjaar al vanaf spat!

De blauw, olijfgroen en goudkleurige armband in cloisonne stijl is met rosé gouden tinten bewerkt en de glasparel armband in ijsblauw met grote schakels rechts op de foto daarvan zijn de glasparels aan grote schakels geketteld.

(De klap oorbellen heb ik niet zelf gemaakt, maar zijn door een hele lieve collega gemaakt en deze wilde ik je niet onthouden)!

~*~

En dan als laatste alweer een bedelarmband met grove zilverkleurige RVS schakels, die bij het model ketting die bovenaan deze nieuwsbrief staat, past. Je kunt hem natuurlijk ook apart kopen, maar ik wilde het toch even benoemen, om je een idee te geven dat het ook mogelijk is om hierbij een set te maken.

Nou, dat was het weer voor deze nieuwsbrief en omdat er deze week toch wat exclusieve sieraden in hogere prijsklassen bij zitten, heb ik besloten om het wat gemakkelijker te maken om deze te kopen en doe dit keer de kortingscode lente erbij, welke recht geeft op 10% korting op alle sieraden! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, reparaties en workshopsen deze kortingscode is geldig t/m maandag 4-3-2024.

Gewoon invullen in het daarvoor bestemde vakje in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend!

Tot de volgende week bij weer een nieuwe nieuwsbrief en m.v.g. namens, Gerda van Atelier Hobbekol

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!


 

Reacties

Populaire posts