🌼 Nieuwsbrief van Sieraden Atelier met lentenieuws, de kwartaalverloting en meer....🌺


Hoera... de lente is begonnen en alles is aan het uitlopen!

Zitten er bij jou ook al zoveel blaadjes aan de bomen en struiken? Hier lijkt de natuur wel te ontploffen en mede hierdoor heb ik alweer heel veel inspiratie voor nieuwe ideeën gekregen, zoals bij onderstaande handgemaakte ringen.

De meesten die ik op dit moment maak zijn copper wire ringen en daar kun je heel veel leuke dingen van maken omdat het zulk buigzaam materiaal is en het door hammering toe te passen ook nog eens stevig gemaakt kan worden. En als je er eenmaal aan bent begonnen, een echte verslaving blijkt te zijn.

Zo is onderstaande goudkleurige copper wire ring met Kazuri kraal Ã©Ã©n van mijn favorieten vanwege de kleuren, maar vooral de blauwe Kazuri kraal die een blikvanger is! Deze Kazuri kralen worden door de lokale vrouwen in Nairobi met de hand gemaakt. En ondanks dat het wat duurdere kralen zijn is er over de hele wereld heel veel vraag naar. Vindt je het gek als je de kralen ziet waarvan de één nog mooier als de andere is?    

Maar ook met kralen van andere materialen kun je hele leuke ringen maken.

En hieronder een korte zachtgroene ketting met platte Kazuri kralen waarvan de goudkleurige stippen er met de hand op geschilderd zijn.

Het zijn gewoon prachtige kralen, waarvan met een beetje fantasie de mooiste handgemaakte sieraden gemaakt kunnen worden!

En nog meer Kazuri kralen maar nu een korte zachtgroen met bruine Kazuri ketting waaraan grote ronde kralen verwerkt zijn.

Tussen de zeer grote kralen zijn om het niet al te zwaar om je hals te laten hangen houten kralen geregen, die qua kleur en stijl prima bij deze Afrikaanse Kazuri kralen passen. Op de foto is het groen niet zo mooi te zien, maar het is hetzelfde groen als de ketting met platte groene kralen die je hierboven ziet.


En heb je het al gezien?

De natuur is behoorlijk aan het uitlopen en dat betekend dat iedereen zich weer op gaat maken voor het mooie en warme weer, wat er binnen niet al te lange tijd gaat komen. De één is de tuin aan het klaarmaken, de ander is begonnen aan het schoonmaken van het terras of buitenplaatsje, terwijl de ander de serre of aanbouw een goede voorjaarsschoonmaak geeft, om er tijdens de aankomende lente en zomer weer gezellig onder of in te gaan vertoeven.

En als je nu de boel weer helemaal gaat herinrichten, wil je misschien ook wel zo'n mooie dromenvanger in je tuin of interieur hebben hangen. Je kunt deze door mij in de maat en kleuren van je keuzes laten maken en je kunt er ook bij een dreamcatcher zeker van zijn, dat er niemand is die dezelfde heeft hangen!

Onderstaande dromenvanger in naturel tinten past bij de hedendaagse trend en bovendien kan deze tint met heel veel andere kleuren gecombineerd worden.

Ik vind hem alweer zo mooi dat ik hem liever zelf wil houden! Haha.


Nog een weekje en dan gaat de eerste kwartaalverloting voor de vaste nieuwsbrieflezers er weer uit!

Wil je meedoen met de verloting, maar heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Doe dit dan snel door op onderstaande button te klikken en je op te geven. Dan loot je automatisch mee voor een gratis klein cadeautje en wie weet zit jij er deze keer wel bij!

En misschien ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden. Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

Dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week.

Is er iets niet helemaal duidelijk en heb je daar vragen over, of zijn er problemen met bestellen? Dan kun je je vragen naar de contactpagina sturen of mailen naar info@atelierhobbekol.nl en dan kan ik je vast wel helpen. 

Geniet van het voorjaarsgevoel!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol


 

Reacties

Populaire posts