Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met sieraden van schelp kralen🌞


We beginnen de nieuwe week met deze verlate nieuwsbrief, waarin je onder andere sieraden ziet waarin schelp kralen verwerkt zijn.

Deze natuur kralen zijn op dit moment helemaal hot en mede daarom heb ik een grote partij ingekocht met de mooiste afbeeldingen en kleuren die je op de kralen kunt zien. Je kunt de komende tijd dus meer van dit soort kralen in de handgemaakte sieraden verwachten. 

Als eerste zie je hieronder een fuchsia met limoengroene tulpen ketting van schelpkralen, waarbij platte ronde schijfkralen van schelp zijn gebruikt. De tulpen op de kralen 'ademen' de Hollandse zomer uit en hoe Hollands wil je het nog meer hebben? 

Dan hebben de volgende armbanden allemaal een platte schelpkraal als middelpunt en zijn afgewerkt met parelmoer schelpkralen in dezelfde kleuren als die in de platte kralen zitten.

De oranje tulpen armband heeft een acryl blad bedel met daarop een hartje wat met epoxy is afgewerkt en verder zitten er facet geslepen glas rondellen tussen verwerkt. Dit alles in de groene kleur, wat in de schijfkraal zit.  

De fuchsia tulpen armband is eigenlijk hetzelfde verhaal, maar dan hangt daaraan heel toepasselijk een tulpkraal als bedel en wat een kleine Tsjechische glaskraal is.

Het rechtse model is een Delfts blauwe tulpen armband, maar dan is er tussen de keramiek Delfts blauwe kralen een platte schelpkraal verwerkt. En met de groene tussenkraaltjes, de schelp bedel en de zeester bedel, is het een mooie Hollands geheel geworden.

Dan als laatste nog even twee wikkelarmbanden die je alleen maar om je pols hoeft te winden om zo een gevulde armband om je pols te hebben en waarmee je deze zomer kunt pronken. Omdat er van ieder model maar één gemaakt wordt, ben je dus de enige die deze unieke armband bezit!

De linkse veelkleurige wikkelarmband in 3 windingen, kan bij iedere kleur kleding gedragen worden, terwijl de rechtse wikkelarmband in roze en zachtgroen bij een wat gematigder outfit past.  

Door de drukte van de afgelopen weken met voorbereidingen voor workshops, meerdere sieraden reparaties en tussendoor nieuwe sieraden ontwerpen en maken, heb ik niet alles kunnen plaatsen. Ik ga er binnenkort weer eens goed voor zitten om alle nieuw gemaakte modellen in één keer in de webshop te zetten, zodat je weer andere keuzes voor je zomersieraden hebt. Houdt dus de webshop en de nieuwsflitsen waarin ik bekendmaak dat er weer nieuwe handgemaakte sieraden zijn geplaatst, de komende tijd in de gaten!

En over workshops gesproken...

Misschien een leuk idee als je iets leuks zoekt om met wat vriendinnen, buurvrouwen, familie, een zussendag, verjaardag, voor een babyshower, vrijgezellenfeest, waarbij de aanstaande bruid zelf haar sieraden kan maken, of gewoon eens iets gezelligs met anderen wilt doen, dan zit je hier helemaal goed. Want van een sieraden workshop bij mij, is nog nooit iemand teleurgesteld naar huis gegaan! 

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Mocht je nu al iets willen kopen, maar ziet het nog niet in de webshop staan, schroom dan niet om mij via de contactpagina te benaderen. Mail je liever of heb je een andere vraag? Stuur een berichtje naar info@atelierhobbekol.nl en ik antwoord nog dezelfde dag! En om je het gemakkelijk te maken om je zomer sieraden te kopen, heb ik deze week de kortingscode zomer sieraad bedacht, waarbij je t/m dinsdagavond 30-4-'24 10% korting op alle sieraden krijgt!

(Uitgezonderd Sale en afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen, reparaties en workshops)!

Fijne voortzetting van je zondag!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!



 

Reacties

Populaire posts