Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met hemelvaart nieuws en kortingscode!💐


Wat hebben we de afgelopen dagen mooi weer gehad, he?

We zitten nu even in een lichte dip, maar het begin van de zomer heeft zich laten zien en daarom in deze nieuwsbrief handgemaakte sieraden met een zomers tintje, zoals deze turquoise Bohemian bloem oorbellen.

De bloemkralen zijn van parelmoer schelpkralen en zoals je kunt zien zijn alle kleuren op elkaar afgestemd.  

Dan hieronder Tibetaanse oorbellen met tulpen kralenkapjes, met goudkleurige kettinkjes en glaspareltjes met een coating, in de kleuren van de kralenkapjes.

Het rechtse paar resin bloemen oorbellen aan brede creolen in zomerse kleuren heeft als basis twee wat dikkere creolen waaraan de grote platte kralen hangen, zomerser kan het toch niet? 

En dan nog even een paar zomerse armbanden.

We beginnen met de oranje en multicolor wikkelarmband in 3 windingen en deze is afgewerkt met goudkleurige bedels en een acryl blad bedel.

In het midden zie je een mintgroene wikkelarmband in 3 windingen met een lila Tsjechische glaskraal die afgewerkt is met een lila glas rondel, kwastje en goudkleurige kralen, waaronder een bloemkraal.

De onderste hemelsblauwe wikkelarmband in drie windingen met goudkleurige accenten, gaat eveneens 3x om de pols en is afgewerkt met facet geslepen glas rondellen.

Dan als laatste een turquoise crinkle glasparel armband met rode accenten. Deze heeft als middelpunt een platte schelpkraal waarop je een oer-Hollands tafereeltje ziet. En let ook eens op de vrolijke bedels die deze armband zo apart maken!    

Dan is het alweer zowat hemelvaart, waarbij we het thuisfront weer zover hebben kunnen krijgen dat ze op huis en haard passen. En zoals ieder jaar gaan we ook dit jaar weer naar de zee, met alleen dit verschil dat we nu niet meer met onze Bruno gaan. Vaste nieuwsbrieflezers weten dat we hem afgelopen kerstavond in hebben moeten laten slapen en je krijgt vanaf nu dan ook foto's vanaf het strand zonder ons dappere manneke te zien.

Hij heeft ondanks zijn handicap waarbij hij als een konijntje rond wipte, nog een heel mooi leven gehad. Maar het wordt wel even slikken als we de camping op rijden waar alles hetzelfde gebleven is, maar dan met een hondje minder.... 

We zijn vanaf donderdag 9 mei (hemelvaart) t/m maandag 13 mei weg.

De sieraden webshop blijft gewoon geopend en je kunt je bestellingen of aanvragen voor een workshop of sieraden reparatie zoals altijd gewoon plaatsen en vanaf dinsdag 14 mei worden ze dan weer verstuurd. Omdat je wat langer op je bestelling moet wachten, krijg je vanaf 9 t/m 13 mei met de kortingscode lentesieraden, 10% korting op alles! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, mozaïek, reparaties en workshops).

Voor dringende vragen kun je me bereiken via de contactpagina, of je kunt je vraag mailen naar info@atelierhobbekol.nl en het thuisfront kijkt dan of ze je hiermee kunnen helpen, of dat ze mij op afstand moeten inschakelen.

Volgende week dus geen nieuwsbrief en ik wens je dan ook alvast hele fijne dagen toe!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.


En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!


 

Reacties

Populaire posts