Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met vakantienieuws en meer...


Onze 'mini vakantie' zit er weer op en wat hebben we geboft met het weer wat eerst slecht werd aangegeven, maar later hartstikke mooi bleek te zijn! Het strand was hierom prettig vertoeven en de eerste mensen zag je alweer zwemmen!

Het zou vreemd zijn als Sieraden Atelier Hobbekol, ook op vakantie geen sieraden zou maken en ik zo nu en dan de kralen tevoorschijn heb gehaald om behalve mooie strand herinneringen ook zonnige Ibiza style kettingen te gaan maken.

De linker ketting is een halflange Ibiza style kwastjes ketting met rode keramiek viskraal, terwijl de rechter variant ketting een lange Ibiza style kwastjes ketting met witte keramiek viskraal onderbroken is met schattige gekleurde kleine hartbedeltjes.

 

En onderstaande zonnige seventies bloemen wikkelarmband in retro kleuren, die precies uitstraalt hoe zomers we ons voelden op het strand en ja... ook met de voeten in de zee!

 

Deze handgemaakte armband is trouwens helemaal hippie en past bij de aankomende Fensyfair van zaterdag 15 juni in Ens en waar ik ook met de hippie kraam sta!

En bij de zee horen ook kwallen en deze waren weer rijkelijk aanwezig... de een nog mooier dan de ander!

En de kids die ook nog een dagje waren gekomen, hadden zoveel lol voor de eerste keer dit jaar weer in de zee. En onze Levi? Die vond het allemaal prachtig!

Maar even over Levi gesproken, hij wilde maar in de voortent en keek zooow... zielig! Hahahaha.

En tijdens de barbecue leek het alsof hij wilde zeggen 'ik wil ook mee barbecaueën', maar dat zou natuurlijk te gevaarlijk zijn geweest. Maar kijk die clown eens smekend kijken zo van 'ja hoor, laat mij er maar weer buiten. Please mam, ik wil er ook bij'! Hahahaha... 

En behalve het noorderlicht wat er verschillende avonden was, maar wat ik door onze ramen waar een groene waas tegen zonlicht op zit heb gemist (snik), er wel veel mooie zonsondergangen waren! Hieronder wat foto's van één zo'n avond. Mooi, he? 

Natuurlijk waren er ook nog de verplichtingen voor we op weg konden gaan en één daarvan was een tante die met haar nichtje een workshop kwamen volgen. Ze kozen ervoor om allebei een set van meerdere armbanden te maken en dit is het mooie resultaat van twee uurtjes giechelen en bikkelen!

De workshops gaan trouwens binnenkort veranderen!

Om het iedereen gemakkelijk te maken, gaan er verschillende workshops en dus de prijzen bij elkaar gevoegd worden. Dit betekend bijvoorbeeld dat je voor alle model kettingen, armbanden en andere workshop modellen, dezelfde prijs gaat betalen en het oerwoud van verschillende prijzen en modellen, verleden tijd is.

Wel zo gemakkelijk!

 Dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week die je maar liefst twee weken moest missen! Hopelijk heeft iedereen gebruik gemaakt van de kortingscode welke de hele vakantie geldig was en het wel heel prettig maakte om te shoppen!

Volgende week hopelijk weer meer nieuwe sieraden en meer...

Hartelijk groet namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

Reacties

Populaire posts