Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met een actie veel nieuwe sieraden!


We beginnen deze regenachtige dag positief met onderstaande volle Ibiza style armbandDe vrolijkheid straalt er vanaf en het is weer één van de eersten die in de webshop gaan komen nadat alle alle vorige Ibiza armbanden uitverkocht waren!

Het is ook niet zo verwonderlijk dat deze Ibiza armbanden vrolijkheid brengen omdat ze vol zitten met allemaal vrolijke kralen en bedels en de kleuren, tjah... vul zelf maar in!

Vrolijkheid ten top!


En we gaan nog even door met alle vrolijke handgemaakte sieraden en dat is onderstaande strand en schelpenkettingOnder de Miracle beads of 3D kralen hangen zelfgezochte schelpen, met daarin glaspareltjes met een coating en acryl schelpkralen er in verwerkt.


De volgende ketting met grote facet geslepen glaskralen heb ik alweer met het oog op het najaar gemaakt! De grijze facet geslepen glaskralen tussen de Tibetaans zilveren connectors ademen rust uit, doordat hier geen felle kleuren bij zijn gebruikt.  


Onderstaande zachtblauwe Jasseron ketting staat weer mooi bij een zomerse outfit, door de lichtblauwe tint welke afgewisseld is met felroze accenten in de kralen, maar die ook op de bedels terug te vinden is.

Het was even wat werk om deze ketting te maken, omdat ik persé een Jasseron ketting er aan wilde bevestigen, maar dan op zo'n manier dat ik een hele middag zoet was met het maken ervan... 


En dan ook weer eens wat nieuwe ringen...

Dit keer geen ingewikkelde grote modellen, maar lieve kleine ringetjes waarvan de meesten als kern kleine facet geslepen rondellen hebben.


En afgelopen week was het weer zover, de jaarlijkse herkeuring van Webwinkelkeur en..... we zijn er weer door, want de webshop van Sieraden Atelier is weer goedgekeurd!!!

Er waren wat aanpassingen nodig, maar ook excuses vanuit Webwinkelkeur, omdat ze de webshop af hadden gekeurd op iets wat ze over het hoofd hadden gezien. Pfft.... dat was even spannend, maar dat geeft wel aan dat ze erbovenop zitten en mijn webshop zo 'up to date' is en de kans op boetes zo heel klein is!

En dan als laatste nog even een leuke actie!

De hele week kun je voor 10 euro via de facebookpagina van Sieraden Atelier Hobbekol zo'n leuke zomerse armband op elastiek kopen en dat is inclusief verzending!

Deze leuke actie duurt t/m vrijdag 19 juli!


 f

Dus laat de zomer maar komen!

(Op dit moment staan de sieraden nog niet in de webshop, maar worden zo snel mogelijk geplaatst).

Fijn weekend en hartelijke groet namens, Atelier Hobbekol. 


En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

 


Reacties

Populaire posts