Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe handgemaakte sieraden en .....


Iedere week denk ik, waarmee moet ik deze week nu weer de nieuwsbrief mee beginnen?  Maar dit keer is het begin niet moeilijk, want de zomer komt eraan!

Daarom vandaag wat handgemaakte armbanden die jou met mooi weer prachtig zullen staan!

Als eerste een armband van rozenkwarts in meloen en zachtroze van half edelsteen met kralen van 10 mm in meloen. De armband is verder afgewerkt met twee chamballa strass kralen, Tibetaans zilveren bloem bedels en sluit met een kapittel sluiting.  


Dan een werkelijk te schattig armbandje van toermalijn met kralen van 6 mm in pastel. De zachte kleur van de kralen komt weer terug in de Tsjechische glaskraal wat een schildpad is en verder zijn er kleine facet geslepen glas rondellen, een metalen kettinkje en een Tsjechische glas vinder gebruikt.

De volgende Pastel armband van toermalijn is in dezelfde stijl, maar nu zit er als middelpunt een metalen connector met een paarse strass cabochon aan en verder is er een metalen kettinkje en een Tsjechische glas vlinder gebruikt.


En dan had ik afgelopen week de opdracht om onderstaande bloemen ringen van elastiek met kleine acryl- en glaspareltjes met een acryl bloemkraal te maken.

Ze zijn toch wel zo schattig die anemoon bloemkralen, dat ik niet kon stoppen om er meerdere kleurencombinaties van te maken en zie hieronder het resultaat. Er staan intussen wat meer van deze ringen van elastiek in de webshop en je kunt ze dus vanaf nu bestellen of in opdracht meerdere te laten maken.  


De actie van een gratis paar bijpassende oorbellen bij je bestelling waarover ik het in de vorige nieuwsbrief had is met veel plezier door iedereen ontvangen. Binnenkort zal er weer zo'n actie komen, omdat dit door iedereen vreselijk werd gewaardeerd!

En dan nog even dit...

Ik krijg steeds meer meldingen dat nieuwsbrieven niet meer aankomen bij mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Bij navraag bij de webmaster blijkt dat o.a. Solcon en nog een telefoon provider, MijnwebWinkel op een blokkeerlijst hebben staan. Nadat MijnwebWinkel hier overleg over heeft gehad met Solcon is de blokkade eraf gehaald. Maar intussen blijkt dit weer het geval te zijn en voor de mensen die bij Solcon aangesloten zitten, of die de nieuwsbrief ineens niet meer kunnen ontvangen of plotseling niet meer ontvingen en die deze wel via social media kunnen lezen... haal MijnwebWinkel uit de spam box of neem contact op met je telefoon provider, zodat je de nieuwsbrief weer gewoon kunt ontvangen!

Fijn weekend namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

 

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

Reacties

Populaire posts