Nieuwsbrief van Sieraden Webshop Atelier Hobbekol, met gratis paar oorbellen en meer...

 De storing bij de webmaster is gelukkig weer achter de rug, maar helaas is er van de achterstand die ik woensdag weg zou werken niets gekomen.

Mede daarom staan de nieuwste handgemaakte sieraden en dromenvangertjes daarom nog steeds niet in de webshop, want er komen tussendoor ook bestellingen binnen en jij als klant gaat uiteraard voor al het andere werk. Daarom schuift dit door naar volgende week en laat ik je de sieraden die ik begin van de week heb gemaakt nu vast zien en deze sluiten daarna in de rij aan, om in de webshop geplaatst te gaan worden.

Ik heb deze week wat oorbellen gemaakt waarbij de schelpkralen de boventoon voeren en daarom als eerste een paar hippe oorbellen van oranje schelpkralen. Deze oorbellen zijn afgewerkt met facet geslepen glaskralen en glasdruppels met een AB glans!

Dan wat levendiger oorbellen met vlindertjes in verschillende kleurtjes. In de Tsjechische glaskralen in de vorm van vlinders, komen al deze kleuren weer terug. 

En hieronder dezelfde schelpkralen met vlinders, maar dit keer zijn het oorbellen met daggerbeads en schelpkralen. Beide model oorbellen zijn afgewerkt met copper wire. 

Als laatste een paar oorbellen van schelpkralen met fuchsia bloem printen. Hier hangen grote bloemhangers en glaspareltjes met een coating aan. De oorbellen zijn aan de bovenkant afgewerkt met Tjechische kubus kralen.

En dan moesten de zilverkleur armbanden ook hoognodig aangevuld worden...

Hieronder een zware kwaliteit metalen armband met bewerkte metallook kralendie qua kleuren overal goed bij staat en dus bij al je outfits past!

En een metallook armband met metalen tussenkralen met strass, waarbij de metallook kralen wat meer bewerkt zijn en dus een wat fijner karakter heeft.

En dan weer eens nieuws over de workshops, want die gaan voor het aanstaande najaar 'op de schop'!

Het is tijd om de boel eens grondig om te gooien en in plaats van verschillende prijzen en modellen, zullen er set gemaakt kunnen worden voor één bedrag! Hierdoor wordt het geheel wat overzichtelijker en kunnen er ook weer nieuwe modellen (en dus workshops) aan toegevoegd worden.

Hieronder vast een sneak preview van een kinderworkshop, waarbij je een armbandje en zelf ontworpen oorbellen kunt gaan maken. 

Hetzelfde geldt voor onderstaande kinderworkshop, waarbij je een ketting en armbandje naar eigen keuze kunt gaan maken.

Het zit nog allemaal in de kinderschoenen en tegen het eind van Augustus zullen de workshop pagina's dan ook langzaam gaan veranderen.

Dan kom ik nog even op de storing van afgelopen woensdag terug.

Ik besef dat er veel ongemak is geweest voor diegenen die een bestelling wilden plaatsen, maar waarbij dit niet lukte. Ondanks dat ik hier niets aan kon doen, is een simpel 'sorry' natuurlijk niet genoeg. Daarom ga ik aanstaande week voor je aan de slag en krijg je de hele volgende week t/m vrijdag 26 juli, bij je bestelling GRATIS een paar bijpassende oorbellen bij je pakje in en daar hoef je niets voor te doen, want ik zorg dat het erbij in komt!

Dan ga ik nu genieten van het mooie weer en wens je een heel fijn weekend toe!

Hartelijke groeten namens, Gerda van Atelier Hobbekol. 

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

P.s. Alle sieraden van de vorige en de nieuwsbrief van deze week, zullen uiterlijk morgen (zondag 21 juli) in de webshop geplaatst staan!

Reacties

Populaire posts