🌴Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe sieraden en vakantienieuws...🌞🏊‍♀️

 Dit keer een nieuwsbrief met niet zoveel nieuwe handgemaakte sieraden omdat het vakantietijd is, want ook ik heb de pijp eens leeg en ben dan toe aan een welverdiende vakantie, maar daarover meer onderaan deze nieuwsbrief.

De eerste handgemaakte sieraden die ik je wil laten zien zijn heel toepasselijk namelijk oranje en turquoise oorbellen van schelpkralen, want diegenen die mij kennen weten dat we altijd naar de zee gaan. Het zee gevoel spat er dan ook vanaf en ik zou haast denken....ik neem ze zelf mee op vakantie! Maar dat kan natuurlijk, want als ik iedere keer zo dacht (en het ook zou uitvoeren), dan zou ik een grote hutkoffer de caravan in meeslepen.

Het is een frisse combinatie geworden en deze oorhangers zijn gemaakt als bijpassende oorbellen bij de ketting die je hieronder ziet.

Deze korte bloemketting van platte schelpkralen is eveneens van schelpkralen gemaakt, maar nu met kleine facet geslepen glas bicones tussen de platte kralen in en aan de achterzijde is deze korte ketting afgewerkt met turquoise satijnkoord in pastel.

En let ook eens op de grote Tibetaans zilveren bloem bedel, die ik heb afgewerkt met kleine hotfix plak steentjes in de kleuren die in de ketting zitten.

Echt een zomerketting voor een mooie zomerse dag op een zomerjurkje, maar die tegelijkertijd ook leuk is om tijdens een feest te dragen!

~*~

En dan even een huishoudelijk bericht die eigenlijk helemaal niet zo leuk is!

Ik kreeg al maandenlang steeds meer nieuwsbrieven terug die niet aankwamen bij mensen die Solcon of KPN als provider hebben. Onze webmaster vertelde bij navraag, dat Solcon een brede blocklijst heeft waarvan o.a. het IP-adres van MijnwebWinkel staat. Nu zou je zeggen...'even contact met Solcon opnemen en het wordt gefixt'! Maar niets blijkt minder waar, want Solcon is de partij die weer gebruik maakt van Google en 'daar zit 'm nou net de kneep'! Google wil niet meewerken en zo blijft het IP-adres van MijnwebWinkel geblokkeerd voor in- en uitgaande mails, maar waar meteen heel veel webshop eigenaren (waaronder Atelier Hobbekol) en klanten de dupe van zijn! Want iedere klant die bij Solcon of KPN aangesloten zit heeft hiermee te maken en krijgt zodoende ook geen nieuwsbrief of mail van o.a. Atelier Hobbekol.

Hopelijk lezen deze mensen de nieuwsbrief via social media zoals: Facebook, Blogger, X, en Google, waar deze nieuwsbrief iedere week gedeeld wordt!

~*~    

En dan tadaahhh.... vakantie nieuws!

Je had het vast al wel begrepen, want wij gaan weer met de caravan naar de zee. Het thuisfront heeft weer heel lief aangeboden om op huis en haard te passen en daarom gaan we vanaf 5 t/m 17 augustus er even tussenuit!

In deze periode kun je wel gewoon je bestelling plaatsen en vanaf dinsdag 20 augustus worden alle pakketjes weer verstuurd. Om het wachten op je bestelling wat te verzachten kun je met de *kortingscode 0024 vanaf 5 t/m 17 augustus 10% korting op al je bestellingen krijgen! Voor dringende zaken of vragen is het thuisfront beschikbaar via de contactpagina of kun je mailen naar: info@atelierhobbekol.nl.

(*Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen, workshops en reparaties).

En laat nu het mooie weer maar komen, want ik heb zin (en de honden ook) om in de golven de duiken! 

Iedereen die nog weg gaat, of de mensen die thuisblijven... allemaal een heel fijne vakantie gewenst en hopelijk gaan de temperaturen een beetje blijvend omhoog. Geniet ervan!

Hartelijke groet namens Gerda van Atelier  Hobbekol

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

 

Reacties

Populaire posts