Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met winnares kortingscode en meer....


Welkom bij weer een wekelijkse nieuwsbrief van Atelier Hobbekol, waarin ik je dit keer weer weer wat nieuwe sieraden wil laten zien.

We beginnen als eerste met een armband in bordeaux en zilvergrijs. We zitten nu alweer in de nazomer en gaan zo langzaamaan richting de herfst en waarbij deze armband goed past! Hij is 3-delig en bestaat voornamelijk uit glasparels met een coating, miracle beads en suede veters.

Onderstaande armbanden van elastiek kunnen zolang de zon zich nog laat zien prima gedragen worden. Het elastiek is breed en soepel om je pols te doen en ieder model is geschikt om bijvoorbeeld met armbandjes van rocailles of kleine kraaltjes, te combineren.

Dan is er met deze heren armbanden van hematietook weer aan de mannen gedacht! En door het materiaal en de kleur zijn het stoere modellen geworden waar je als man mee gezien kan worden!

En dan is er ook zacht lila copperwire ring aan de webshop toegevoegd, een mooi model met zachte tinten paars en lila glas rondelletjes die facet geslepen zijn.

Dan kreeg ik vanochtend een foto binnen van het hippiefeest wat afgelopen juni plaatsvond en waar één van mijn dromenvangers als cadeau is achtergebleven. En waar past deze dreamcatcher nou beter bij als in onderstaande hippekuil?

*~*

Ik krijg trouwens nog steeds nieuwsbrieven en account aanmeldingen terug die niet bezorgd konden worden omdat mensen hun mailbox vol hebben zitten en daarom geen mails meer kunnen ontvangen of versturen. Of het email adres van Atelier Hobbekol (info@atelierhobbekol.nl) komt in de spambox terecht. Advies is om dit beide na te checken, als je alleen nog maar de nieuwsbrief langs ziet komen op social media en je deze niet meer ontvangt!  

En herinner je je vorige week nog waarbij ik iedereen om raad vroeg om te beslissen of onderstaande ketting met of zonder wol in de webshop geplaatst moest worden en waarbij 1 persoon voor haar goede raad een kortingscode van 10% kon verdienen?

Er is een winnares en dat is Bernadette P. geworden!

Bernadette... dankjewel voor je eerlijke mening, maar bovenal voor de leuke mail die eraan vast zat. Ik heb hem met heel veel plezier gelezen! En voor degenen die benieuwd zijn hoe deze lange blauwe ketting met oranje accenten nu geplaatst gaat worden...? Zonder wol!🤗

Fijn weekend!

Met hartelijke groet namens, Gerda van Atelier Hobbekol.

En ken je mensen die handgemaakte sieraden of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!


 

Reacties

Populaire posts